Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Titlul paginii web

 
 

Pagina de start

COD AGENT REFAN:  4843        
e-mail inscrieri: bucalaeioan@yahoo.com
tel. inscrieri: 0728125055 , 0767396093
 
Inscrieri de reprezentanti Refan, persoane fizice si persoane juridice.Persoanelor juridice li se elibereaza toate actele necesare comercializarii parfumurilor Refan.
Nu sunteti obligati sa faceti comenzi lunare.Faceti prima comanda odata cu inscrierea, si daca chiar nu va plac parfumurile nu sunteti obligat sa continuati cu parfumurile Refan.Nu sunt nici macar comenzi anuale!!!Castigati cu Refan.

VERIFICATI STOCURILE DISPONIBILE, STRUCTURA DE REPREZENTANTI REFAN CAT SI BONUSURILE ACUMULATE :

WWW.REFAN.CREDITMAD.RO

PENTRU CEI INSCRISI COMENZILE SE FAC LA EMAIL:creditmad@yahoo.com LA ORICE ORA,SAU LA NUMARUL DE TELEFON 0351 442 416 DE LUNI PANA VINERI INTRE ORELE 09-17(IN LIMITA POSIBILITATILOR)
Preturile (cu TVA) pentru colaboratori sunt:
- 10 ml parfum = 2,5 ron + ambalaj 3 ron, Tester = 5.5 lei
- 20 ml parfum� = 5 ron + ambalaj 4 ron + cutie de carton - 1 ron Parfum 20 ml=10 lei
- 50 ml parfum = 12,5 ron + ambalaj 5 ron + taxa ambalare 1.5 ron + cutie de carton 1RON --Parfum 50 ml =20 lei
- 15 ml parfum = 3,75 ron + ambalaj de lux(agata)15 ron.
- Flacon 250 ml parfum= 62,5 ron

- amfore 500 ml = 65 ron
- cutie de carton 1 ron   

La comenzile cu flacoane de 250 ml si sticlute goale nu se percepe taxa de ambalare

1. Firma CREDITMAD,importator a parfumurilor Refan acorda promotional transportul gratuit oriunde in Romania pentru comenzile ce depasesc valoarea de 150 RON.

2. Preturi promotionale la sticlute pentru comenzile ce includ parfum la recipiente de 250ml si sticlute de ambalaj separat. Pentru aceste comenzi, pretul sticlelor de ambalaj este de 3 RON, indiferent de gramajul sticlelor.


Comanda minima e de 100 ron

Se livreaza in toata tara , TRANSPORTUL E GRATUIT pentru comenzile ce depasesc valoarea de 150 RON,iar comanda ajunge in maxim 48 de ore in locurile unde este Sprint curier si 72 ore in orase mai mic sau sate prin Actif curier.Plata se face la curier pe baza facturii emisa de firma.

Pentru persoanele juridice firma acorda toate actele impuse de lege comercializarii acestor produse in magazine.

 

Pretul recomandat pentru vanzarea parumurilor Refan este de 0.6 ron/ml.Fiecare colaborator Refan poate sa-si faca propriul pret de vinzare.Parfumurile sunt produse de concernul Franco-Bulgar REFAN,au certificat de producator si se pot revinde si de agenti comerciali.Se emite factura,certificat de producator..etc.Pentru comercializarea in magazine sunt amfore cu robinet de 0.5l.flacoane de 250ml cu parfum,sticlute reincarcabile de 50,30,15,10 ml.
Preturile sunt acomodate dupa momentul financiar actual, fapt ce ofera posibilitatea achizitionarii produselor contra unor sume de bani mai mult simbolice. Daca veti compara cu preturile practicate pe piata de profil din Romania, veti constata care este diferenta. Chiar si in raport cu reducerile actuale de pe piata de parfumerie preturile noastre sunt cu mult mai mici, sfidand practic orice concurenta.
Preturile mici se datoreaza faptului ca intre producator si beneficiarul exclusiv pentru Romania nu exista intermediari care sa comisioneze importul. Mai mult, prin eliminarea brandului (care este deja marca inregistrata), preturile s-au redus si mai mult. La revinzare se recomanda un pret de 0.6 lei/ml(35 lei/parfum de 50ml),e un pret bun pentru momentul actual pe care-l traim,iar la un parfum colaboratorul cistiga 15lei.Acest pret e recomandat fiecare poate sa-si faca propriul pret.
Parfumurile sunt 100% naturale si au o concentratie ridicata de esenta (15%, categoria apa de parfum).Din inscrieri primiti bonus pe 3 nivele de inscrisi:lvl1-9% lvl2-6% lvl3-3%.
Sunt originale, fiind importate direct de la casele producatoare.

- 10 ml = 2,5 ron (+ ambalaj 3 ron) (fara taxa)----parfum 10 ml=5.5 lei
- 20 ml = 5 ron (+ ambalaj 4 ron)+(taxa ambalare de 1 ron)----parfum 20 ml=10 lei
- 50 ml = 12,5 ron(+ ambalaj 5 ron)+(taxa ambalare 1.5 ron)----parfum 50 ml =20 lei
- 15 ml = 3,75 ron (+ ambalaj de lux 15 ron)
- 250 ml = 62,5 ron ( fara cost ambalaj),fara taxa
- amfore 500 ml 65 ron
- ambalaj exterior carton 1 ron
tva inclus
La achizitionarea flacoanelor de 250 ml sticlutele goale se iau la pretul uni de 3 lei sticluta goala


Parfumurile promovate de Refan contin componente naturale de cea mai buna calitate, spre deosebire de majoritatea parfumurilor din magazinele de lux, unde, dupa cum spuneam, parfumurile sunt integral sintetice si doar in cateva cazuri sunt doar partial sintetice. Pe ambalajele veti observa ca figureaza o sumedenie de compusi de sinteza, coloranti, stabilizatori sintetici din gama bensophenone (cu derivatele pana la 5), C-uri (echivalentul E-urilor din alimente), toate fiind substante care pot provoca diverse afectiuni, de la alergii respiratorii, greata, stari de disconfort, ameteli, caderi de tensiune si pana la probleme dermatologice severe, culminand cu cancere de piele. Este inutil sa va mai spun ca toti acesti compusi NU ofera parfumului calitate, rafinament si inalta clasa. La ora actuala, peste 5.000 de arome folosite in parfumerie sau cosmetica faciala sau de corp, decorativa, de intretinere sau terapeutica, procin din industria petrochimica.
Parfumurile de la Refan nu au absolut nimic comun cu vechile uleiuri sintetice bulgaresti, grosiere si rau mirositoare, pe care le cunoastem de pe vremea bunicilor.
Astazi, oamenii folosesc parfum pentru a-si construi propria imagine, dar de multe ori se lasa cuceriti de altii, de regula de personajele din reclame, ignorand insa un lucru elementar si esential: se potriveste acel parfum cu propria persoana?


ATENTIE!

Parfumurile de la Refan  nu au absolut nimic comun cu vechile uleiuri sintetice bulgaresti, grosiere si rau mirositoare, pe care le cunoastem de pevremea bunicilor.
Astazi,oamenii folosesc parfum pentru a-si construi propria imagine, dar demulte ori se lasa cuceriti de altii, de regula de personajele din reclame, ignorand insa un lucru elementar si esential:  se potriveste acel parfum cu propria persoana?


 In calitate de consultant Refan  puteti oferi un sprijin profesionist clientilor, in domeniul parfumurilor, ajutandu-i sa aleaga ceea ce li se potriveste. Dar cum veti proceda?

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one